Wat hebben wij u te bieden?

Lift voor verhuis voor particulieren en professionals

Al vijftien jaar streeft Rentolift naar de beste service: wij leveren niet alleen een lift voor verhuis op het exacte moment waarop u die nodig hebt, we doen er ook alles aan om u te helpen. Door zelf mee te helpen laden en lossen, te demonteren en hermonteren, enzovoort. Omdat wij een persoonlijke aanpak heel belangrijk vinden!

PARTICULIER

Verhuist u van een appartement naar een woning? Of moet uw persoonlijke inboedel van op de begane grond ‘op de hoogte worden gebracht’? Wij hebben twee liften ter beschikking om een vlotte verhuis en dito transport te garanderen. Het tijdstip speelt hierbij geen rol: wij zijn 24/7 bereikbaar én beschikbaar om u stipt van een lift voor verhuis te voorzien. U hebt als klant met andere woorden het laatste woord!

Ontdek meer

PROFESSIONEEL

Uw goederen (zonnepanelen, hout, Gyproc, tegels,…) zijn kostbaar en moeten dus met de grootste zorg behandeld worden. Reken op Rentolift voor een liftservice die aan alle eisen qua veiligheid en bescherming voldoet. De gemaakte afspraken komen we stipt na, zodat uw bedrijfsvoering op geen enkel moment in het gedrang komt.

Ontdek meer

PRIJZEN

Bij Rentolift bent u niet alleen zeker van een efficiënte service, maar ook van een heel eerlijke en concurrentiële prijs.

Ontdek meer