Wat doen wij?

Liftservice met 15 jaar ervaring

Rentolift focust, zoals de naam al enigszins aangeeft, op liftservice: wij stellen verhuisliften ter beschikking die een bereik hebben tot 30 meter hoogte (of de tiende verdieping van een appartement). Uw garantie op een efficiënt resultaat? Wij kunnen vijftien jaar ervaring voorleggen, zijn stipt en letterlijk altijd bereikbaar (24 op 24 en zeven dagen in de week) en hanteren scherpe prijzen. Anders gezegd: ongeacht waar en wanneer hebben wij altijd een oplossing.

 

Onze USP’s

Een tevreden klant is de belangrijkste ambitie van Rentolift. Daarom streven wij naar een service die de klant in alles centraal stelt: we hanteren een eerlijke prijs, staan voor open en heldere communicatie, werken in heel België, komen gemaakte afspraken stipt na en denken in termen van oplossingen in plaats van problemen. Rentolift wil in de eerste plaats persoonlijke dienstverlening, want dat leidt nog altijd tot de beste resultaten!

 

Altijd en overal liftservice

Gaat u verhuizen? Wilt u een verhuislift of meubellift huren? Wij komen u helpen tegen het goedkoopste tarief. Hebt u speciale wensen of is er sprake van een complexe situatie in termen van bijvoorbeeld bewoning of verkeer? Laat het ons weten, we dokteren samen een oplossing op maat uit. Bel of mail ons gerust voor meer info of een afspraak.

 

 

  • EERLIJKE PRIJS 100%
  • STIPTHEID 100%
  • KWALITEIT 100%
  • PERSOONLIJK 100%
  • VOOR ALLES EEN OPLOSSING 100%
  • 24/7 BEREIKBAAR 100%

 

Uw goederen op onze lift en eventuele schade aan gebouwen en aan derden zijn verzekerd.

 

 

Onze diensten

Een liftservice die u een vlotte verhuis garandeert, onder meer dankzij het hoogtebereik en de ervaren operator.

 

 

PARTICULIER

Verhuist u van een appartement naar een woning? Of moet uw persoonlijke inboedel van op de begane grond "op de hoogte worden gebracht"?

 

PROFESSIONEEL

Uw goederen (zonnepanelen, hout, Gyproc, tegels,…) zijn kostbaar en moeten dus met de grootste zorg behandeld worden.

 

PRIJZEN

Bij Rentolift bent u niet alleen zeker van een efficiënte service, maar ook van een heel eerlijke en concurrentiële prijs.